Skip to content

Ons Team

Team-Huisartsenschiedamnoord

Huisartsen

Drs. Lieneke van de Griendt 

Praktijkeigenaar 
BIG 49032825401
Aanwezig ma-di-do-vr

Lees mijn blog op Huisartslienekevandegriendt.nl/blog

Dokter Lieneke van de Griendt

Sinds 1 juli 1999 ben ik de eigenaar van deze praktijk en mag ik dit mooie en leuke team leiden! Samen hebben we een goed geolied systeem opgezet. We werken dagelijks aan kwaliteitsverbetering door veel feedback aan en overleg met elkaar. 

Ik ben een echte allround huisarts: ik hou van denken en doen. 

Ik zoek graag enerzijds samen met de patiënt naar de oorzaak van de klacht, of die nou op psychisch of lichamelijk gebied ligt. Dankzij mijn eigen bewustwordingstraject heb ik veel inzicht gekregen in hoe de psyche invloed heeft op ons lijf. Anderzijds ben ik ook een echte doener. Ik doe graag kleine chirurgische verrichtingen, plaats spiralen en doe Cyriax (ontstekingsremmende) injecties.

Mijn nieuwste studies naar het belang van voeding en leefstijl hebben mijn kijk op gezondheid en ziekte compleet veranderd. Ik zie meer dan ooit tevoren hoe psyche, zingeving, voeding en leefstijl bijzonder belangrijke bijdrage leveren aan het ontstaan van chronische ziekten. Mijn aanpak is dan ook het liefst in eerste instantie daarop gericht, voordat ik een medicijn uitschrijf, als de patiënt daartoe ook gemotiveerd is.

Op woensdagen ben ik (meestal) niet in de praktijk aanwezig.

Drs. Maartje Korver

Vaste arts, werkt op maandag en woensdag.


BIG 89064621401

Dokter Maartje Huisartsen Schiedam Noord

Drs. Frank Vijfvinkel

Vaste arts, werkt op dinsdag en donderdag.

BIG 79915226801

Dokter Vijfvinkel profiel

Ik woon en werk niet alleen in Schiedam maar ben er ook geboren! Ik ben een fanatiek voetballer en in mijn vrije tijd kun je mij in de polders voorbij zien snellen op een racefiets.

Mijn opleiding tot huisarts heb ik aan de Erasmus Universiteit gevolgd en ik ben daar in 2015 afgestudeerd. Nog vóór mijn opleiding werkte ik in het Franciscus Vlietland een jaar lang op de Spoedeisende Hulp als basisarts en deed daar veel ervaring op met acute ziektebeelden.

U kunt bij mij voor alle huisartsgeneeskundige kwesties terecht, maar ik heb een paar aandachtsgebieden waar mijn bijzondere interesse en kunde naar uit gaat: het ‘bewegingsapparaat’, dus klachten van de gewrichten en spieren, dus ook sportblessures. En ik doe graag chirurgische ingreepjes zoals verwijderen van moedervlekken, talgkliercysten, vetbulten en ingegroeide teennagels of behandeling bij een ganglion. Ook ben ik bekwaam in het geven van ontstekingsremmende injecties van gewrichten en pezen, plaats ik spiraaltjes en het Implanon-staafje.

Praktijkassistenten

MELISSA aanwezig ma-di-wo

MELISSA aanwezig ma-di-wo

PATRICIA B aanwezig ma-di-do-vr

PATRICIA B aanwezig ma-di-do-vr

PATRICIA H aanwezig ma-di-wo-do

PATRICIA H aanwezig ma-di-wo-do

Praktijkondersteuners

INGRID, POH-S (somatiek) aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag

INGRID, POH-S (somatiek) aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag

ELLEN, POH-S (somatiek) aanwezig op woensdag, donderdagmorgen en vrijdag

ELLEN, POH-S (somatiek) aanwezig op woensdag, donderdagmorgen en vrijdag

MARTINE, POH-GGZ (GGZ), aanwezig op de praktijk op woensdagen en per 3 december op drie dagen in de week (niet op vrijdag).

Management ondersteuners

MONIQUE (administratief) is tijdelijk afwezig

MONIQUE (administratief) is tijdelijk afwezig

DIANA (financieel) aanwezig op do (ochtend)

DIANA (financieel) aanwezig op do (ochtend)