Ons Team

 

Huisartsen

Drs. Lieneke van de Griendt 

Praktijkeigenaar 
BIG 49032825401
Aanwezig ma-di-do-vrij

Lees hier meer over haar

Drs. Maartje Korver


BIG 89064621401
Aanwezig di-woe-vrij

 

Waarnemend huisartsen

Drs. Frank Vijfvinkel

BIG 79915226801

Ik woon en werk niet alleen in Schiedam maar ben er ook geboren! Ik ben een fanatiek voetballer en in mijn vrije tijd kun je mij in de polders voorbij zien snellen op een racefiets.

Mijn opleiding tot huisarts heb ik aan de Erasmus Universiteit gevolgd en ik ben daar in 2015 afgestudeerd. Nog vóór mijn opleiding werkte ik in het Franciscus Vlietland een jaar lang op de Spoedeisende Hulp als basisarts en deed daar veel ervaring op met acute ziektebeelden.

U kunt bij mij voor alle huisartsgeneeskundige kwesties terecht, maar ik heb een paar aandachtsgebieden waar mijn bijzondere interesse en kunde naar uit gaat: het ‘bewegingsapparaat’, dus klachten van de gewrichten en spieren, dus ook sportblessures. En ik doe graag chirurgische ingreepjes zoals verwijderen van moedervlekken, talgkliercysten, vetbulten en ingegroeide teennagels of behandeling bij een ganglion. Ook ben ik bekwaam in het geven van ontstekingsremmende injecties van gewrichten en pezen, plaats ik spiraaltjes en het Implanon-staafje.

Drs. Marleen Langestraat

Ik ben blij met de opkomst van Leefstijlgeneeskunde en Integrative Medicine in Nederland, want ik zie een logisch verband tussen een gezonde leefstijl en een gezond voedingspatroon ter voorkoming van ziekte.
Persoonlijke en duurzame kwalitatieve zorg vind ik belangrijk en ofschoon je bij mij voor alle huisartsgeneeskundige zaken terecht kunt, heb ik de volgende aandachtsgebieden: het bewegingsapparaat en sportgeneeskunde, gynaecologie en vrouwenziekten, kleine chirurgie en eenvoudige psychosociale problematiek.

 

Drs. Lizel Flinkenflögel

BIG 99913259801


Praktijkassistentes

Melissa

Aanwezig ma-di-woe

Patricia B

Aanwezig ma-di-do-vrij

Patricia H

Aanwezig ma-di-woe-do

 

Praktijkondersteuners

Somatiek

Ingrid, POH-S

Aanwezig ma-di-do

Ellen, POH-S

Aanwezig woe-do-vrij

GGZ

Rachiel, POH-GGZ

Aanwezig ma-di-woe-do

 

Management ondersteuners

Administratief

Monique

Aanwezig op ma-di-woe-do (ochtend)

Financieel

Diana

Aanwezig op do (ochtend)