Skip to content
Tekstgrootte-+=

Ons Team

Team Huisartsen Schiedam Noord

Huisartsen

Drs. Lieneke van de Griendt 
Praktijkeigenaar 
BIG 49032825401
Aanwezig ma-wo-vr
Lees mijn blog op Huisartslienekevandegriendt.nl/blog

“Sinds 1 juli 1999 ben ik de eigenaar van deze praktijk en mag ik dit mooie en leuke team leiden! Samen hebben we een goed geolied systeem opgezet. We werken dagelijks aan kwaliteitsverbetering door veel feedback aan en overleg met elkaar. 

Ik ben een echte allround huisarts: ik hou van denken en doen. 

Ik zoek graag enerzijds samen met de patiënt naar de oorzaak van de klacht, of die nou op psychisch of lichamelijk gebied ligt. Dankzij mijn eigen bewustwordingstraject heb ik veel inzicht gekregen in hoe de psyche invloed heeft op ons lijf. Anderzijds ben ik ook een echte doener. Ik doe graag kleine chirurgische verrichtingen, plaats spiralen en doe Cyriax (ontstekingsremmende) injecties.

Mijn nieuwste studies naar het belang van voeding en leefstijl hebben mijn kijk op gezondheid en ziekte compleet veranderd. Ik zie meer dan ooit tevoren hoe psyche, zingeving, voeding en leefstijl bijzonder belangrijke bijdrage leveren aan het ontstaan van chronische ziekten. Mijn aanpak is dan ook het liefst in eerste instantie daarop gericht, voordat ik een medicijn uitschrijf, als de patiënt daartoe ook gemotiveerd is.

Op dinsdag en donderdag ben ik meestal niet in de praktijk aanwezig.”

Drs. Annemieke van den Berg

BIG 69061994801
Aanwezig dinsdag en donderdag

“Mijn opleiding huisartsgeneeskunde volgde ik aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Voordat ik aan de slag ging als huisarts, ben ik opgeleid tot tropenarts met specialismen chirurgie en gynaecologie. In 2007 vertrok ik met mijn gezin voor 4 jaar naar Afrika, waar ik als tropenarts aan de slag ging. Ik leerde te werken met andere culturen en met wisselende omstandigheden. Dat legde de basis voor hoe ik naar de patiënt en zijn hulpvraag kijk: wie is de persoon achter de klacht? En wat is de oorzaak van de klacht?

Hoewel u uiteraard voor alle klachten bij mij terecht kunt, heb ik bijzondere interesse voor leefstijl, psychosociale, stress gerelateerde en gynaecologische klachten.

Ik woon in Maassluis met mijn man en 3 zonen. In mijn vrije tijd doe ik graag aan basketbal, zumba en hardlopen en ik geniet erg van koken en lekker (en gezond) eten.”

Drs. Frank Vijfvinkel

BIG 79915226801
Aanwezig dinsdag en donderdag

“Ik woon en werk niet alleen in Schiedam maar ben er ook geboren! Ik ben een fanatiek voetballer en in mijn vrije tijd kun je mij in de polders voorbij zien snellen op een racefiets.

Mijn opleiding tot huisarts heb ik aan de Erasmus Universiteit gevolgd en ik ben daar in 2015 afgestudeerd. Nog vóór mijn opleiding werkte ik in het Franciscus Vlietland een jaar lang op de Spoedeisende Hulp als basisarts en deed daar veel ervaring op met acute ziektebeelden.

U kunt bij mij voor alle huisartsgeneeskundige kwesties terecht, maar ik heb een paar aandachtsgebieden waar mijn bijzondere interesse en kunde naar uit gaat: het ‘bewegingsapparaat’, dus klachten van de gewrichten en spieren, dus ook sportblessures. En ik doe graag chirurgische ingreepjes zoals verwijderen van moedervlekken, talgkliercysten, vetbulten en ingegroeide teennagels of behandeling bij een ganglion. Ook ben ik bekwaam in het geven van ontstekingsremmende injecties van gewrichten en pezen, plaats ik spiraaltjes en het Implanon-staafje.”

Drs. Kelly Vis

BIG 19919691201
Aanwezig maandag en vrijdag

Binnenkort zal dokter Vis zichzelf op deze pagina introduceren!
(met een fijne foto van haar)

Praktijkassistenten

Praktijkondersteuners

Ellen, POH-S (somatiek) aanwezig di-wo-do

Ellen, POH-S (somatiek) aanwezig di-wo-do

Lizette, POH-S aanwezig do-vr

Lizette, POH-S aanwezig do-vr

Adia, POH-S, aanwezig op ma-di

Adia, POH-S, aanwezig op ma-di

Henne, POH-GGZ (GGZ), aanwezig wo

Henne, POH-GGZ (GGZ), aanwezig wo

Management ondersteuners

Plezier op de werkvloer